Præsentation af instruktører

Anne Mette Tilsted HansenKoncert2012 AnneMette

Jeg er daglig dirigent for Hinnerup Garden og underviser også i grundskolen. Jeg er uddannet i trompet og ensembleledelse på Det Jyske Musikkonservatorium og har også studeret i Chicago. Siden 1995 har jeg været fastansat som trompetist i Prinsens Musikkorps. Er medstifter af Nordvestjysk Brass Band og har spillet med eller dirigeret stort set alle brass bands i Jylland. 

Jeg har efterhånden undervist i Hinnerup Garden i 8 år, og har i den periode virkelig fået sat Hinnerup Garden på Danmarks-kortet! 

Med mig i spidsen har Hinnerup Garden hentet masser af flotte titler hjem, bla. er Hinnerup Garden vinder af brass band konkurrencen ved Landsgardeforeningens DM i både 2015 og 2017. Og fremtidsplanerne er da helt klart at tage prisen igen i 2019. Jeg er meget engageret og ambitiøs og overlader ikke noget til tilfældighederne, hvilket også tydeligt ses af gardens præstationer.
Senest har Hinnerup Garden således også vundet 2 div. ved DAOs DM for Brass Bands.
 
Vi bruger Music Mind Games i undervisningen og de helt små i garden får med det hurtigt lært både rytmer og teori. Alle elever i grundskolen modtager instrumentalundervisning af professionelle instruktører og jeg underviser her både i teori og i messing. Undervisningen foregår i grupper. 
 

Michelle Søndergaard KnudsenMichelle

Jeg er født i 1987 og stammer oprindeligt fra Sennels og startede med at spille cornet i en alder af syv år. Flere i min familie spiller på messinginstrumenter, så messingmusikken har altid været en del af mit liv.
Jeg spillede i Thisted FDF Orkester fra  og kom i 2003 med i Nordvestjysk Brass Band. I 2007 blev jeg optaget på MGK i Skive, og i 2011 startede jeg på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster som lærere.
Jeg har assisteret en del i Prinsens Musikkorps og Slegsviske Musikkorps samt i rigtig mange brass bands, derudover har jeg været medlem af FDFs Landsorkester, Viborg Amts ungdomssymfoniorkester og Det Danske Ungdoms Brass Band.
I foråret 2015 var jeg et halvt år i Oslo for at studere hos Jonas Haltia og Anthony Plogg. Mens jeg var afsted underviste jeg i en del skolekorps og derudover spillede jeg flygelhorn med Oslofjord Brass Band.
I sommeren 2016 blev jeg færdig med min kandidat, og i dag spiller jeg solo cornet i Århus Brass Band og Eb-cornet i Hinnerup Garden, er ansat ved Kulturskolen i Syddjurs, Favrskov Musikskole og Steiner Skolen i Århus hvor jeg underviser i Messing. Derudover underviser jeg også i Hinnerup Garden, Ebeltoft Garden og hos De Prikkede Messingblæsere i Søften. Lige nu dirigerer jeg også Hinnerup Brass Band. I min fritid er jeg daglig leder af Det Danske Ungdoms Brass Band og suppleant i Dansk Amatør Orkester Forbunds bestyrelse. 

 

Sidsel Lund

Rasmus Clemens