Hvem er vi

Hinnerup Garden er en forening, som startede i 1983 som en gruppe under Det Danske Spejderkorps (DDS). I november 2000 overgik foreningen til at være en selvstændig forening under Landsgardeforeningen (LGF). I august 2003 startede Grundskolen, som er en forskole til garden. Grundskolen er for alle nye medlemmer og her får de en grundlæggende musikalsk undervisning.

Gardens formål er at skabe musikinteresse og godt kammeratskab mellem foreningens medlemmer. Gennem undervisning og kurser skabes der grundlag for personlig og musikalsk udvikling. Gardens idégrundlag bygger på ansvarlighed, respekt, sammenhold, anerkendelse og ambitioner.

Garden tilbyder optrædener med musik ved forskellige arrangementer for derigennem at skabe det økonomiske grundlag for indkøb af nye instrumenter, rejseaktiviteter og gardens drift i almindelighed.

Vi er i dag cirka 60 aktive medlemmer fra 8 år og opefter, der er fordelt i grundskolen, trommekorpset og brass bandet.

Hinnerup Garden medvirker i mange sammenhænge, for eksempel til julearrangementer, byfester, fødselsdage, jubilæer, indvielser og så videre. Vi spiller både i og uden for Favrskov Kommune. Hvert forår har vi vores årlige forårskoncert.

Hinnerup Garden tager hvert andet år på en længere udlandsrejse og hvert andet år til Bergedorf ved Hamburg en forlænget weekend i efteråret. Garden har blandt andet været i Ungarn, Spanien, Skotland, Østrig, Polen, Kroatien, Frankrig, Tjekkiet, Tyskland, Sverige og Italien.

03 102534 422 GitteW