Præsentation af instruktører

Anne Mette Tilsted HansenKoncert2012 AnneMette

Jeg er daglig dirigent for Hinnerup Garden og underviser også i grundskolen. Jeg er uddannet i trompet og ensembleledelse på Det Jyske Musikkonservatorium og har også studeret i Chicago. Siden 1995 har jeg været fastansat som trompetist i Prinsens Musikkorps. Er medstifter af Nordvestjysk Brass Band og har spillet med eller dirigeret stort set alle brass bands i Jylland. 

Jeg har efterhånden undervist i Hinnerup Garden i 8 år, og har i den periode virkelig fået sat Hinnerup Garden på Danmarks-kortet! 

Med mig i spidsen har Hinnerup Garden hentet masser af flotte titler hjem, bla. er Hinnerup Garden vinder af brass band konkurrencen ved Landsgardeforeningens DM i både 2015 og 2017. Og fremtidsplanerne er da helt klart at tage prisen igen i 2019. Jeg er meget engageret og ambitiøs og overlader ikke noget til tilfældighederne, hvilket også tydeligt ses af gardens præstationer.
Senest har Hinnerup Garden således også vundet 2 div. ved DAOs DM for Brass Bands.
 
Vi bruger Music Mind Games i undervisningen og de helt små i garden får med det hurtigt lært både rytmer og teori. Alle elever i grundskolen modtager instrumentalundervisning af professionelle instruktører og jeg underviser her både i teori og i messing. Undervisningen foregår i grupper. 
 

Michelle Søndergaard KnudsenMichelle

Jeg er født i 1987 og stammer oprindeligt fra Sennels og startede med at spille cornet i en alder af syv år.

Flere i min familie spiller på messinginstrumenter, så messingmusikken har altid været en del af mit liv.

Jeg spillede i Thisted FDF Orkester fra 1995 og kom i 2003 med i Nordvestjysk Brass Band. I 2007 blev jeg optaget på MGK i Skive, og i 2011 startede jeg på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster som lærere.
Jeg har assisteret en del i Prinsens Musikkorps og Slegsviske Musikkorps samt i rigtig mange brass bands, derudover har jeg været medlem af FDFs Landsorkester, Viborg Amts ungdomssymfoniorkester og Det Danske Ungdoms Brass Band.
I foråret 2015 var jeg et halvt år i Oslo for at studere hos Jonas Haltia og Anthony Plogg.

Mens jeg var afsted underviste jeg i en del skolekorps og derudover spillede jeg flygelhorn med Oslofjord Brass Band.
I sommeren 2016 blev jeg færdig med min kandidat, og i dag spiller jeg solo cornet i Århus Brass Band og Eb-cornet i Hinnerup Garden, er ansat ved Favrskov Musikskole og Steiner Skolen i Århus hvor jeg underviser i messing og orkester.

Derudover underviser jeg også i Hinnerup Garden og hos De Prikkede Messingblæsere i Søften.

Lige nu dirigerer jeg Den Jyske Pigegarde og Hinnerup Brass Band.

I min fritid er jeg daglig leder af Det Danske Ungdoms Brass Band og suppleant i Dansk Amatør Orkester Forbunds bestyrelse.

Jeg startede med at undervise i Hinnerup Garden i 2014 og kom tilbage i 2015 efter et halvt års udveksling i Oslo.
Siden 2015 har jeg været en fast del af instruktørteamet i Hinnerup Gardens Grundskole.
Her bruger vi selvfølgelig meget tid på at spille men også at komme godt fra start ved at lærer teori helt fra bunden og her gør vi brug af Music Mind Games.

 

 

Sidsel LundSidsel

Sidsel Lund:

(f. 1990, Aabenraa) Blev I 2016 optaget som solistklassestuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Nikolaj Viltoft og Jonas Wiik. Sidsel afsluttede sin eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2014 med topkarakterer i alle fag og har siden fungeret som fuldtids freelance trompetist. Hun har været kontraktansat i Odense symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Slesvigske musikkorps og har desuden spillet med bl.a. Aarhus og Aalborg Symfoniorkester, DR Symfoniorkestret, Det Kongelige Kapel og Prinsens Musikkorps. Som solist har Sidsel optrådt sammen med mange forskellige orkestre, herunder bl.a. Prinsens Musikkorps, Det Danske Ungdoms Brass Band og Århus Brass Band, hvor hun samtidig også er orkestrets faste principal cornet. Sidsel spiller jævnligt som solist i kirker rundt omkring i landet og er medlem af den profesionelle messingkvintet 5ininum Brass som udelukkende består af kvindelige messingblæsere.

Som underviser har Sidsel stor erfaring med både solo- og gruppeundervisning og hun har af flere omgange afholdt workshops om både at spille og at undervise. Sidsel har været tilknyttet Hinnerup Garden siden 2015 og fungerer i dag som daglig dirigent for Hinnerup Gardens JuniorBrass. 

 

Rasmus ClemensRasmus

Rasmus Clemens:

Født 1992 i Odense.

Slagtøjsspiller i Prinsens Musikkorps.

Studier ved Søren Monrad og Johan Bridger.

Har bl.a. spillet med Odense Symfoniorkester, Aarhus Symfoniorkester, Aalborg Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester og Slesvigske Musikkorps. 

Tidligere dirigent for Peder Most Gardens trommekorps, som han i 2017 vandt DM for garder med.