Instruktører

Bygarden i Favrskov Kommune

Hinnerup Gardens instruktører

Mød vores stærke instruktørteam

Anne Mette Tilsted Hansen

Instruktør og dirigent Brass Bandet

Anne Mette har været tilknyttet Hinnerup Garden siden 2011, og har spillet en meget stor rolle
i Hinnerup Gardens musikalske udvikling, som har resulteret i topplaceringer ved danske brass band-konkurrencer igennem de seneste år. Ligesom hun har haft stor indflydelse på Hinnerup Gardens opbygning med en elevskole i 2 niveauer.
Anne Mette kommer ud af en musikalsk familie og startede selv med at spille cornet i Thisted FDF Orkester på cornet i 1977.
Hun har studeret trompet og ensembleledelse på Nordjysk Musikkonservatorium og på Det Jyske Musikkonservatorium
hvor hun tog musikpædagogisk diplomeksamen i 1995. Siden har hun taget en ekstra diplomuddannelse i Music Management i 2010-12.
I 1995 vandt hun job som Eb-cornettist i Prinsens Musikkorps, hvor hun stadig arbejder og i dag spiller henholdsvis cornet og flugelhorn.
Ved siden af sig faste job som musiker er hun fast bandtrainer for Aarhus Brass Band, aktiv i bestyrelsen for Dansk Amatør Orkestrer (DAO) med ansvar for
DAO-DM og inititativtager til Hinnerup Sommerskole, et sommerferie tilbud for 9-18 årige brass-musikere og percussionister.

Rasmus Clemens

Instruktør og dirigent  Trommekorpset

Rasmus Clemens har siden 2017 været instruktør og dirigent for Hinnerup Gardens trommekorps.
Rasmus er født i 1992 i Odense, og han fik sin musikalske opvækst i blandt andet H.C. Andersen Garden og Det Fynske Slagtøjsakademi.
I 2012 blev han optaget på Syddansk Musikkonservatorium med slagtøj som hovedfag, og her studerede han i en årrække ved blandt andet tidligere solopaukist i Det Kongelige Kapel, Søren Monrad, samt den svenske marimbavirtuos Johan Bridger.
I 2014 vandt han stillingen som slagtøjsspiller i Prinsens Musikkorps, hvor han stadig arbejder. 
Sideløbende har Rasmus også været freelancemusiker i mange af landets symfoniorkestre.
Udover Hinnerup Garden har Rasmus også været tilknyttet som instruktør og dirigent i en række andre danske garder.

Michelle Søndergaard Knudsen

Instruktør og dirigent Junior Garden/Grundskolen

Michelle Søndergaard Knudsen startede med at undervise i Hinnerup Garden siden 2014, kun afbrudt af et halvt års studier i Oslo i 2015.
Michelle startede med at spille cornet som 7-årig i Thisted FDF Orkester i 1995 og kom i 2003 også med i Nordvestjysk Brass Band.  I 2011 søgte hun ind på Det Jyske Musikkonservatorium og startede sine studier hos professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster.
I foråret 2015 var hun et halvt år i Oslo for at studere hos Jonas Haltia og Anthony Plogg. I Oslo underviste  hun også i en del skolekorps og derudover spillede hun flugelhorn med Oslofjord Brass Band.
I Hinnerup Gardens elevskole underviser hun grundskolen i Music Mind Games og sammenspil, og underviser og dirigerer også Junior Garden.
Til dagligt er hun ansat som  trompetlærer på Aarhus Musikskole og Rudolf Steiner skolen i Aarhus og assisterer jævnligt som musiker i Prinsens Musikkorps og Slesviske Musikkorps.
Derudover dirigerer hun Juniorblæs på Århus Musikskole og Hinnerup Brass Band. I sin fritid spiller hun solo cornet i Århus Brass Band og så er hun en aktiv del af Dansk Amatør Orkesterforbunds bestyrelse hvor hun også er daglig leder af Det Danske Ungdoms Brass Band (DUBB).Andreas Clemmensen

Instruktør og dirigent Grundskolen

Andreas har været tilknyttet Hinnerup Garden siden 2021, og underviser i Grundskolen. 
Han er oprindeligt fra Fyn og har trådt sine musikalske barnesko i Danehofgarde.
Han er uddannet først ved
Det Jyske Musikkonservatorium og siden ved Hochschule für Musik Karlsruhe i Tyskland og Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra han debuterede i 2022. og Han har afsluttet den pædagogiske del af sin kandidat med fokus på holdundervisning for
begyndere.
Til dagligt arbejder Andreas som basunist i Prinsens Musikkorps og ved siden af dyrker han sin interesse for at undervise i blandt andet Odense Musikskole.