INSTRUKTØRER

Vores instruktører

Mød vores stærke instruktørteam

Anna Hjerrild Weitling

Instruktør i Grundskolen (blæsere) 

Point of Sale hardware, the tillAnna Hjerrild Weitling arbejder som freelance basunist og underviser på Vejle Musikskole. Hun er derudover også instruktør i Hinnerup Gardens Grundskole.
Anna er født i 1991 og opvokset i Ringkøbing. Her startede hun med at spille bariton og euphonium men skiftede efter et par år til basun.
Anna blev færdiguddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2016.
Hun assisterer jævnligt hos Slesvigske Musikkorps og Prinsens Musikkorps, men har også spillet med Aarhus-, Aalborg-, Sønderjyllands-, Odense- og Stavanger Symfoniorkester siden 2012.
Anna har erfaring med at undervise i low brass i alle aldre, men har især beskæftiget sig med at undervise begyndere og de yngste elever.at a shop check out, has become very complex over the past ten years.

Marius Pasche 

Instruktør i Grundskolen (trommer)

Marius Paschke har spillet trommer fra han var 6 år gammel. Han er vokset op i Aalborg og startede sin musikalske rejse hos Torsten Folke. I de første år var trommesættet hans go-to, men senere blev marimbaen det instrument ,der kom til at fylde mere og mere.
I 2020 tog han et udvekslingsår på Musikhögskolan i Malmø, hvor Marius har haft fornøjelsen af at studere under kyndig ledelse af Lennart Gruvsted, Johan Bridger og Nicklas Holmberg. Marius kom efterfølgende tilbage til Århus og færdigjorde hans kandidat i 2021.
Til dagligt spiller Marius med i mange forskellige konstallationer. Han er freelance-musiker, der bevæger sig på de klassiske scener såvel som de rytmiske. I Hinnerup er han instruktør for Grundskolen og Junior og har været tilknyttet Garden siden 2018.

Michelle Søndergaard Knudsen

Dirigent og instruktør i Junior Garden

Michelle Søndergaard Knudsen startede med at undervise i Hinnerup Garden siden 2014, kun afbrudt af et halvt års studier i Oslo i 2015.
Michelle startede med at spille cornet som 7-årig i Thisted FDF Orkester i 1995 og kom i 2003 også med i Nordvestjysk Brass Band. I 2011 søgte hun ind på Det Jyske Musikkonservatorium og startede sine studier hos professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster.
I foråret 2015 var hun et halvt år i Oslo for at studere hos Jonas Haltia og Anthony Plogg. I Oslo underviste hun også i en del skolekorps og derudover spillede hun flugelhorn med Oslofjord Brass Band.
I Hinnerup Gardens elevskole underviser hun grundskolen i Music Mind Games og sammenspil, og underviser og dirigerer Junior Garden.
Til dagligt er hun ansat som trompetlærer på Aarhus Musikskole og Rudolf Steiner skolen i Aarhus og assisterer jævnligt som musiker i Prinsens Musikkorps og Slesviske Musikkorps.
Derudover dirigerer hun Juniorblæs på Århus Musikskole og Hinnerup Brass Band. I sin fritid spiller hun solo cornet i Århus Brass Band og så er hun en aktiv del af Dansk Amatør Orkesterforbunds bestyrelse hvor hun også er daglig leder af Det Danske Ungdoms Brass Band (DUBB).

Casper Graversen

Marchinstruktør

Casper startede sin musikalske rejse, da han var 9 år i Grindsted FDF Orkester. Cornetten og trompeten har været en fast del af tilværelsen for ham lige siden. Casper har arbejdet ved Søværnets Tamburkorps fra 2010-2021. Her udviklede både hans spil og marchkompetencer sig løbende. Siden 2016 var han også korpsets eksercitsinstruktør og har her igennem opbygget indgående viden og erfaring på området.
Siden 2021 har Casper været tilknyttet Hinnerup Garden som marchinstruktør på alle hold.
Til dagligt læser han “sang og korledelse” på Vestervig kirkemusikskole og arbejder udover ved Hinnerup Garden som kirkemusiker med trompet, sang og korledelse og som dirigent og underviser ved Skive Garden.

Rasmus Clemens 

Instruktør og dirigent i Trommekorpset

Rasmus Clemens har siden 2017 været instruktør og dirigent for Hinnerup Gardens trommekorps.
Rasmus er født i 1992 i Odense, og han fik sin musikalske opvækst i blandt andet H.C. Andersen Garden og Det Fynske Slagtøjsakademi.
I 2012 blev han optaget på Syddansk Musikkonservatorium med slagtøj som hovedfag, og her studerede han i en årrække ved blandt andet tidligere solopaukist i Det Kongelige Kapel, Søren Monrad, samt den svenske marimbavirtuos Johan Bridger.
I 2014 vandt han stillingen som slagtøjsspiller i Prinsens Musikkorps, hvor han stadig arbejder.
Sideløbende har Rasmus også været freelancemusiker i mange af landets symfoniorkestre.
Udover Hinnerup Garden har Rasmus også været tilknyttet som instruktør og dirigent i en række andre danske garder.

Anne Mette Tilsted Hansen

Instruktør og dirigent i Brass Bandet 

Anne Mette har været tilknyttet Hinnerup Garden siden 2011, og har spillet en meget stor rolle i Hinnerup Gardens musikalske udvikling, som har resulteret i topplaceringer ved danske brass band-konkurrencer igennem de seneste år. Ligesom hun har haft stor indflydelse på Hinnerup Gardens opbygning med en elevskole i 2 niveauer.
Anne Mette kommer ud af en musikalsk familie og startede selv med at spille cornet i Thisted FDF Orkester på cornet i 1977.
Hun har studeret trompet og ensembleledelse på Nordjysk Musikkonservatorium og på Det Jyske Musikkonservatorium
hvor hun tog musikpædagogisk diplomeksamen i 1995. Siden har hun taget en ekstra diplomuddannelse i Music Management i 2010-12.
I 1995 vandt hun job som Eb-cornettist i Prinsens Musikkorps, hvor hun stadig arbejder og i dag spiller henholdsvis cornet og flugelhorn.
Ved siden af sig faste job som musiker er hun fast bandtrainer for Aarhus Brass Band, generalsekretør i Dansk Amatør Orkestrer (DAO) med ansvar for DAO-DM og inititativtager til Hinnerup Sommerskole, et sommerferie tilbud for 9-18 årige brass-musikere og percussionister.